Leveringsbetingelser

Levering og fragt – fysiske produkter

Vi har levering i hele Danmark, dog ikke til døren på ikke brofaste øer. Her vil det være muligt at få leveret i en DAO Pakkeshop. Vi henviser til levering på privatadresse og ikke på firmaadresse.

Har du bestilt bøger fra Informations forlag, leveres din pakke med DAO indenfor 2-4 hverdage efter din bestilling. Længere leveringstid kan forekomme i spidsbelastningsperioder. Hvis den samlede vægt på ordren overstiger 3 kg, er det kun muligt med levering til en DAO Pakkeshop.

Hvis en eller flere af dine varer er i restordre fra vores leverandører, kan der dog gå længere tid, og din ordre kan blive delt op i flere leveringer. Pakken afleveres ved at blive henstillet på den anførte leveringsadresse, f.eks. i carporten, eller hængt på boligens hoveddørs dørhåndtag i en plasticpose, såfremt pakken er for stor til brevsprække/postkassen. Hvis det ikke er muligt eller forsvarligt at levere pakken på den anførte adresse, henvises til nærmeste pakkeshop hvor pakken kan afhentes. Vi kan ikke levere i Postboks. Du kan følge din pakke på www.dao.as ved at skrive dit tilsendte forsendelsesnummer ind i søgefeltet.

Har du bestilt særtryk i form af plakater, muleposer m.m., leveres din pakke med PostNord indenfor 7 hverdage.

Pakke til DAO365 Pakkeshop
For ordrer under 400 kr. - koster levering 40 kr.
For ordrer over 400 kr. - er levering gratis.

Pakke til din dør (DAO)
For ordrer under 400 kr. - koster levering 40 kr.
For ordrer over 400 kr. - er levering gratis.

Pakke via PostNord
For ordrer under 400 kr. - koster levering 40 kr.

For ordrer over 400 kr. - er levering gratis.

Levering – digitale produkter

E-bøger, lydbøger, billetter til arrangementer og andre ikke-fysiske varer til download leveres via e-mail, som indeholder et download link. Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail, og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvorfra du downloader dit produkt. Leveringstiden for digitale produkter er maks. 5 minutter, afhængig af hvor hurtigt e-mailen med linket når frem til din mailboks. Digitale kurser til streaming får du adgang til via login med din registrerede e-mailadresse, så snart du har betalt for produktet. Du modtager desuden en ordrebekræftelse på e-mail. 

BEMÆRK. Hvis du bestiller et fysisk produkt (f.eks. en bog) sammen med et digitalt produkt (f.eks. en e-bog eller en billet), modtager du først det digitale produkt, når det fysiske produkt er afsendt. Hvis din billet skal bruges indenfor 8-10 dage, skal denne bestilles separat.

Al kopiering, udover til dit private brug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for, at filerne ikke spredes videre til andre brugere og for at tage sikkerhedskopi til eget brug. Se desuden afsnittet ”særligt om digitale produkter” i handelsbetingelserne.

30 dages retur- og fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos Informations butik har du 30 dages returret og fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder et køb og derpå returnerer en vare til os. Fortrydelsesretten løber, fra du modtager den bestilte vare.
 På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked inden købsforpligtelse og i ordrebekræftelsen, såfremt varen ikke er dækket af fortrydelsesretten. Der ydes ikke fortrydelsesret på arrangementsbilletter, e-bøger eller lydbøger til download, samt digitale kurser til streaming.

Returnering

Hvis du fortryder købet af bøger, skal varerne returneres til: 

Fonden DBK
Mimersvej 4
4600 Køge

 
Hvis du fortryder købet af særtryk, skal varerne returneres til:

Information A/S
Store Kongensgade 40C
1264 København K

I begge tilfælde skal du:

1) Returnere senest 30 dage efter modtagelsen. Du betaler selv porto.
2) Sørge for, at varen er i samme stand som ved leveringen.
3) Medsende ordrebekræftelsen som returneringsbilag.

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returneringen, når du fortryder købet. 

Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt uden omdeling. 

Hvis man nægter at modtage en pakke, som er videregivet til en pakkeshop, anses dette ikke som benyttelse af fortrydelsesretten. 

Såfremt en pakke returneres til Informations butik som følge af, at pakken ikke afhentes rettidigt i en pakkeshop, så tilbagebetaler Informations butik dig svarende til det beløb, du har betalt for varen, dog fratrukket et gebyr på kr. 100 til dækningen af forsendelse og ekspedition.